Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή των πολυτέκνων

2022-11-14 22:59

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή των πολυτέκνων, μετά από 2 χρόνια απουσίας, λόγω κορωνιού. Ο Άγιος Ανδρέας Εγλυκάδας φιλοξένησε για μια ακόμα χρονιά την εκδήλωση προς τιμήν των Αγίων Τερεντίου, Νεονίλλης και των 7 τέκνων προστατών των πολυτέκνων.

Μετά την Θεία Λειτουργία ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Οικογένειας που βρίσκεται στο προαύλιο του ναού και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στο πνευματικό κέντρο όπου επιβραβεύτηκαν οι οικογένειες που έγιναν πολύτεκνες το 2021.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ. Αγγελος Τσιγκρής και η κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου καθώς και οι εκπρόσωποι των κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, κ. Ιάσονα Φωτήλα και κ. Κώστα Μάρκου, οι Αντιπεριφερειάρχες  κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο κ. Ανδρέας Φίλιας. Τον Δήμο Πατρέων εκπροσώπησε  ο κ. Δημήτρης Πελεκούδας . Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ πρώην υπουργός κ. Νίκος Νικολόπουλος και ο επικεφαλής της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ κ. Γιώργος  Ρώρος.
 Ο Δημοτικός σύμβουλος Δύμης και πρώην πρόεδρος της Οργάνωσης κ.Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαιας και υποψήφιος βουλευτής κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο πρόεδρος εργαζομένων του Ι.Κ.Α και υποψήφιος βουλευτής κ. Γιώργος Κυριακόπουλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, Αναστασία Μανωλοπούλου, Δημήτρης Μαραβέλιας, Φώτης Δουλαβέρης, πάτερ Ελευθέριος Αναστασόπουλος, Δημήτρης Γεωργαντάς, Ιωάννα Βαρδάκη, Αλέξης Παπαλεξόπουλος,  Γεώργιος Τσίχλας και Δημήτρης Σκόντζος

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ 

Τους χορηγους των δώρων που προσέφεραν  στις νέες πολύτεκνες οικογένειες κ. Αλέξανδρου Καλλέργη και την κ. Αντωνία Σαρδίνα ΄ΚΔΑΠ ΠΝΟΗ΄  επίσης

την ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ  το ζαχαροπλαστείο Γεώργιου Μπαλάσκα τον πατέρα Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο τους επιτρόπους του ναού καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συντέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης υπό την αεικίνητη γραμματέα της Οργάνωσης κ. Κωνσταντίνα Κραβαριώτη.