Οι Πολύτεκνοι γιόρτασαν τους προστάτες τους.

2016-11-11 01:40

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Πολυτέκνων προς τιμήν των προστατών τους Αγίων Τερεντίου ,Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους στον Άγιο Ανδρέα Εγλυκάδος την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Στην διάρκεια της Θείας Λειτουργίας  τελέσθηκε αρτοκλασία   και , μετα το πέρας ,  επιμνημόσυνη δέηση   με κατάθεση στεφάνου   στο Ηρώο της Πολύτεκνης Οικογένειας που βρίσκεται στον περίβολο του Ιερού Ναού.
Ακολούθησε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας στα πλαίσια της οποίας τιμήθηκαν οι οικογένειες εκείνες που έγιναν πολύτεκνες και μέλη της
οργάνωσης  το 2015 .

Εκ μέρους της Οργάνωσης μίλησαν η Πρόεδρος κ.Αναστασία Μανωλοπούλου  και εκ μέρους της ποδοσφαιρικής ομάδας ο Αντιπρόεδρος κ.Δημήτρης Μαραβέλιας.

Χαιρετισμούς κι απονομές έκαναν οι επίσημοι που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών πατήρ Κώστας Αθανασόπουλος, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος , ο κ. Παναγιωτόπουλος Γεώργιος πρόεδρος  επί τρείς θητείες της Πολυτεκνικής
Οργάνωσης και Δημοτικός Σύμβουλος  Δυτικής  Αχαΐας  , καθώς κ πολυτεκνοι με διαχρονική προσφορά στον σύλλογο .

Η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών & Περιχώρων θέλει να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία Friesland ΝΟΥΝΟΥ , την εταιρεία  CARNA και την χαρτοβιομηχανία ELITE για την προσφορά τους στους βραβευθέντες .Επίσης το αρτοποιείο ΜΥΛΩΝΑΣ ,την ΛΟΥΞ και το ζαχαροπλαστείο του Γιώργου Μπαλάσκα που με την πολύτιμη συνεισφορά τους πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.