Ευχαριστήριο

2020-01-23 23:32

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου και του Αθλητικού Σωματείου «ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ», στον πολυχώρο «ΑΙΓΛΗ» στην VESO MARE.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Εκπρόσωπο του Μητροπολίτη πατήρ Κόρδα Γρηγόριο,  τους βουλευτές κ. Αλεξοπούλου Χριστίνα,  κ. Φωτήλα Ιάσονα και τον κ. Τσιγκρή Άγγελο, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Τάκη Παπαδόπουλο, τον κ.Νίκο Νικολόπουλο πρώην υπουργό και Πρόεδρο Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος,  τον εκπρόσωπο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Σιαδήμα Βασίλη το μέλος της Διοίκησης Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Σελίμη Ιωάννη τον κ.Σκέντζο Παναγιώτη πρόεδρο Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α και τον Πρόεδρο Τριτέκνων κ.Αποστολόπουλο Ανδρέα που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τα παιδιά της Βυζαντινής Ψαλμωδίας,  το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού τομέα του Δήμου Πάτρας και την ορχήστρα του κ. Νίκου Λέκκα που μας διασκέδασαν αφιλοκερδώς,  καθώς επίσης και τα καταστήματα που μας πρόσφεραν τα δώρα που μοιράστηκαν σε όλες τις οικογένειες με λαχειοφόρο για ενίσχυση του συλλόγου.

Η παρουσία του κόσμου δικαίωσε την προσπάθειά μας για προσφορά του Συλλόγου και τη δουλειά που γίνεται σε πολλούς τομείς, δίνοντας ενθάρρυνση και δύναμη για ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες κατά τη νέα χρονιά.

 Ευχόμαστε σε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας Καλή και Ευλογημένη Χρονιά, Υγεία, Δύναμη και Ευτυχία!