Η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών έκοψε την πίτα της

2017-02-15 21:25

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων στην κατάμεστη αίθουσα της Αγοράς Αργύρη.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ιδιώτες και επιχειρήσεις που στήριξαν με την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών Πολύτεκνες Οικογένειες μέλη της Οργάνωσης. Η Ιερά Μονή Βατοπεδίου για την συνεχή στήριξη των Πολυτέκνων όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ανακοινώθηκε μάλιστα και η ίδρυση Ιδρύματος υποτροφιών φοιτητών Πολύτεκνων Οικογενειών, έργο σημαντικό στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Η γαλακτοβιομηχανία FRIESLAND Campina Hellas (ΝΟΥΝΟΥ) η οποία με συνεχής προσφορές προϊόντων ενισχύει τις προσπάθειες της Οργάνωσης.

Η ΑΜΚΕ «Δε λησμονώ» η οποία δια στόματος της εκπροσώπου της κ. Γουρνοπάνου ανακοίνωσε την επανάληψη προσφοράς κρέατος και το προσεχές Πάσχα. Τα φροντιστήρια Μ.Ε Παλλάδιο-Βαρνακιώτης ,Όραμα,Σύνολο. Τα ξενόγλωσσα φροντιστήρια Όμιλος Γράψα , Πανάρετος για την παροχή 26 υποτροφιών ,εντελώς ΔΩΡΕΑΝ φοίτησης παιδιών Πολύτεκνων Οικογενειών Τα ΙΕΚ Βέργη για την προσφορά (παροχή δωρεάν περιποίησης μαλλιών σε γυναίκες ,άντρες ,πολύτεκνα παιδιά. Η κυρία Κατερίνα Βέργη ανακοίνωσε την παροχή υποτροφιών φοίτησης στις ειδικότητες του ΙΕΚ με την νέα σχολική χρονιά. Ο Πολύτεκνος Προπονητής BASKET Ιωάννης Δίπλαρος που κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί στο CAMP Πολύτεκνα παιδιά. Η CARNA A.E H MED FRIGO H ELITE
Ο κύριος Ιωάννης Κανελλάκης που φιλοτέχνησε και δώρισε στην Οργάνωση την εικόνα των Προστατών της Τερεντίου & Νεονίλλης. Τέλος τιμήθηκε ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών που άνοιξε την εκδήλωση με μια ευχάριστη νότα παραδοσιακών χορών. Τις τιμητικές πλακέτες απένειμαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση. Ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Ιάσονας Φωτήλας ,η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας η κ. Σταυρούλα Παναγοπούλου, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Άγγελος Δανιήλ ,ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής της Πολυτεκνικής Οργάνωσης κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος .ο πρώην Αντινομάρχης κ. Δημήτρης Ασημακόπουλος και οι πολιτευτές κ. Άγγελος Τσιγκρής και κ.Ηρακλής Ρούπας. Όπως κάθε χρόνο παράλληλα έκοψε την πίτα του ο Α.Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ.

 

Φωτογραφίες