Γιορτή Πολυτέκνων 2023

2023-11-07 11:54

Για άλλη μία χρονιά η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών & Περιχώρων πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 την Εορτή της ημέρας των πολυτέκνων προς τιμή των Αγίων προστατών τους, Τερεντίου & Νεονίλλης & των επτά τέκνων τους, στον Ιερό Ναό Αγ.Ανδρέα Εγλυκάδος.

Μετά τη Θεία Λειτουργία και την αρτοκλασία ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση με κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο της Πολύτεκνης Οικογένειας.

Τέλος ακολούθησε εκδήλωση στο        Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας όπου επιβραβεύθηκαν οικογένειες που έγιναν πολύτεκνες το 2022 με επιταγές που ευγενικά προσέφεραν τα Super Market Ανδρικόπουλος και η Μεταφορική εταιρία ΑΦΟΙ Πλέσσα τους οποίους θερμά ευχαριστεί η Οργάνωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Βουλευτής Αχαΐας Ν.Δ Ιάσονας Φωτήλας, η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού-Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης Αναστασία Τογιοπούλου, οι νεοκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Γεωργία Ντάτσικα, Τάκης Αντωνόπουλος και Λυκούργος Σταυρουλόπουλος, η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Μάχη Σιώρου. ο πρώην πρόεδρος της Οργάνωσης Παναγιωτόπουλος Γεώργιος, μέλη και φίλοι της Οργάνωσης. Τα γλυκά και τα αναψυκτικά ήταν προσφορά των Γεωργίου Μπαλάσκα και της ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας.

Η Πολυτεκνική Οργάνωση ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.