Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση Πολυτέκνων

2014-02-11 15:43

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, η τακτική Γενική Συνέλευση Πολυτέκνων και η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών & Περιχώρων.
Παρευρέθησαν και τίμησαν τους Πολύτεκνους οι κ.κ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας κ.Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου,κ.Γιάννης Σουβαλιώτης και ο Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας κ Νομικός Σύμβουλος της οργάνωσης κ.Στεργιόπουλος Άγγελος.
Ο Πρόεδρος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης κ. Παναγιωτόπουλος Γεώργιος αναφέρθηκε στο χτύπημα που δέχονται οι πολύτεκνες οικογένειες από τους κυβερνητικούς παράγοντες που ψήφισαν και κατάργησαν το πολυτεκνικό επίδομα και την ισόβια σύνταξη καθώς και μείωση οικογενειακών επιδομάτων.
Εδώ φθάσανε οι κυβερνώντες στο σημείο να κάνουν τα παιδιά μας φορολογικά τεκμήρια(με την κατάργηση του αφορολογήτου του παιδιού), κατήργησαν ακόμη και τις μετεγγραφές των φοιτητών μας(μέτρο χωρίς κανένα οικονομικό κόστος)

Προστασία λοιπόν είναι ή εμπαιγμός των οικογενειών μας ;
Εμείς προχωράμε να διεκδικούμε να αγωνιζόμαστε και κάνουμε καινοτόμες προτάσεις, όπως η δημιουργία της Λαϊκής αγοράς χωρίς Μεσάζοντες στις Αποθήκες μας και προχωράμε με την πρόταση να διεξάγονται οι εκλογές της Οργάνωσης σε τρία σημεία της ευρύτερης περιοχής : στον Δήμο Φαρρών, στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και στον Δήμο της Πάτρας. Μετά το πέρας της εκδήλωσης κοπής της πίτας ξεκίνησε η Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Ψηφίστηκαν οι τοποθετήσεις και ανακοινώσεις που προτάθηκαν από τον Πρόεδρο της Πολυτεκνικής Οργάνωσης κ. Παναγιωτόπουλο Γεώργιο, με ανάταση χειρών, χωρίς να υπάρχει αίτημα σχολείου ή αντιρρήσεως προς τον προεδρεύοντα κ. Παπαδόπουλο Νικόλαο, από κανένα μέλος.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους Πολύτεκνους που προσήλθαν και τίμησαν με την παρουσία τους, δίνοντας δύναμη στο Δ.Σ να συνεχίσει τις διεκδικήσεις και τις καινοτομίες που έχει ήδη ξεκινήσει.

  Το Δ.Σ της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών & Περιχώρων