Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη μας εκδήλωση για τα παιδιά των μελών μας της πρώτης Δημοτικού

2013-09-16 19:36

 Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη μας εκδήλωση για τα παιδιά των μελών μας της πρώτης Δημοτικού. Στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας τα «πρωτάκια» με τους γονείς τους παρέλαβαν την σχολική τσάντα, προσφορά της εταιρείας ENERGIERS, που κατάφερε να εξασφαλίσει ο Σύλλογός μας.

Η εταιρεία στέκεται δίπλα στην Πολύτεκνη Οικογένεια ενάντια στην κρίση που βιώνουμε και κρατώντας την υψηλή ποιότητα των ρούχων παρέχει 15% έκπτωση σε όλες τις Πολύτεκνες Οικογένειες. Τα μέλη που προσήλθαν και παρέλαβαν την κάρτα μέλους για να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια της εταιρείας ENERGIERS (κατάστημα Πάτρας Ρήγα Φεραίου 91) μπορείτε να βρείτε και στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Επίσης με την ευγενική προσφορά του « ΑΧΑΙΚΟΥ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ ΑΒΕΕ» κεράστηκαν οι προσερχόμενοι με διάφορα γλυκίσματα.

Ο εισηγητής της εκδήλωσης και μέλος του Δ.Σ, πατήρ Ελευθέριος Αναστασόπουλος καλωσόρισε τα πρωτάκια και τις οικογένειές τους και ζήτησε να καθιερωθεί αυτή η εκδήλωση κάθε χρόνο και μάλιστα για όλες τις τάξεις Δημοτικού.

Έπειτα το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών & Περιχώρων κ. Παναγιωτόπουλος Γεώργιος όπου κι αυτός με την σειρά του καλωσόρισε τους πολύτεκνους με τα παιδιά τους , ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ρούχων «ENERGIERS» κ. Κνή Αθανάσιο για την στήριξη του Συλλόγου και την ευγενή προσφορά τους στα μέλη του. Ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που δίνονται σχολικές τσάντες σε 200 «πρωτάκια» παιδιά πολυτέκνων και απαίτησε να γίνεται η χορηγία κάθε χρόνο και πήρε την διαβεβαίωση εκείνη την στιγμή από τον κ. Αθανάσιο Κνή –ιδιοκτήτη της εταιρείας «energiers” ότι θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο και θα είναι χορηγός του Συλλόγου. Το Διοικητικό Συμβούλιο νιώθει ιδιαίτερη χαρά για αυτή την χορηγία.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών ο πατήρ Κων/νος Αθανασόπουλος ο οποίος καλωσόρισε τις ενέργειες του Συλλόγου και την προσφορά αυτή , ευχαρίστησε τους χορηγούς και ευλόγησε τα παιδιά να έχουν πρώτα από όλα ΥΓΕΙΑ και ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε κατόπιν πρόσκλησης του Δ.Σ , ο Πρόεδρος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ» και εκπρόσωπος της Α.Σ.Π.Ε , κ. Θεοτοκάτος Ερωτόκριτος ο οποίος αναφέρθηκε στο νόημα της εκδήλωσης και τόνισε τη σημασία προβολής και στήριξης της Πολύτεκνης Οικογένειας που δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν την στηρίζει και δεν ενδιαφέρεται για δημογραφικά κίνητρα , για την μείωση των γεννήσεων στην χώρα μας που συρρικνώνεται και γερνάει επικίνδυνα !!Καταργήθηκαν τα επιδόματα και η σύνταξη της Πολύτεκνης Μάνα που έφερναν γεννήσεις , οι μετεγγραφές των παιδιών των πολυτέκνων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ , το αφορολόγητο ποσό για τα παιδιά και ειδικά για τους Πολύτεκνους.

Την εκδήλωση έκλεισε η Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Δ.Σ και μέλος της Α.Σ.Π.Ε , κ. Μανωλοπούλου Τασία η οποία αναφέρθηκε στα προβλήματα των Πολύτεκνων Οικογενειών ,ευχαρίστησε με την σειρά της τους χορηγούς και ευχήθηκε στα πρωτάκια …ΥΓΕΙΑ και ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Επίσης παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας κ. Παναγιωτόπουλος Ανδρέας ο νομικός σύμβουλος του Δ.Σ κ. Στεργιόπουλος Άγγελος και ο Προιστάμενος Διοικητικού & Οικονομικού ΟΛΠΑ κ. Κυριακόπουλος Αθανάσιος.

Στο τέλος δόθηκαν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ στους καλεσμένους παραδοσιακά προιόντα και τα πρωτάκια παρέλαβαν τις σχολικές τους τσάντες με ιδιαίτερη χαρά και γλυκάθηκαν με τα γλυκίσματα της χορηγίας « ΑΧΑΙΚΟΥ ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ ΑΒΕΕ».

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                    Ο Γεν Γραμματέας

 

Παναγιωτόπουλος Γεώργιος                 Κυριακόπουλος Άγγελος

 

Φωτογραφίες από τη εκδήλωση