ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ

2015-02-12 18:05

 

Εν όψει της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης διασκόρπισαν φήμες και στοιχεία που δεν είναι αληθή, εκτός εάν οι εν λόγω διεκδικούν και τον τίτλο του μάντη.

Τις τελευταίες μέρες βρισκόμαστε μπροστά σε, άλλη μια προσπάθεια, εκ μέρους κάποιας μικρής ευτυχώς, ομάδας πολυτέκνων οι οποίοι εδώ και τρία χρόνια μετά από την καθολική τους ήττα στην δημοκρατική εκλογική διαδικασία προσπαθούν αδιάκοπα να διαβάλλουν την Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων με συνεχή email γεμάτα ψεύδη ή μισές αλήθειες.

Αποτέλεσμα: Να βάλλεται το Πολυτεκνικό Κίνημα και μόνο, σε χρόνια μάλιστα που η ενότητα και η διεκδίκηση έναντι στις οριζόντιες και άδικες περικοπές και στην μνημονιακή πολιτική θα έπρεπε να είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Αντιθέτως η μειοψηφία αυτή κινούμενη στην παραφιλολογία και ακολουθούμενη υπόγειες διαδρομές κοιτάζει μόνο τον "πόνο " της και όχι το καλό της μεγάλης οικογένειας των Πολυτέκνων.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:

  • ·       Ότι οι εν λόγω δεν κατάφεραν να εκλέξουν ούτε ένα σύμβουλο στις προηγούμενες εκλογές και από το γεγονός αυτό ξεκινάνε όλα !

  • ·       ‘Ότι ενώ έχουν στην διάθεσή τους τα οικονομικά στοιχεία με την μορφή που σε όλες τις γενικές συνελεύσεις είθισται να υπάρχουν (ήτοι συγκεντρωτικές εσόδων-εξόδων και ταμείο) φωνάζουν με κάθε ευκαιρία ότι αποκρύπτουμε τα οικονομικά στοιχεία!!  (Αλήθεια έχετε δει σε συνέλευση να μοιράζονται φωτοτυπία τιμολόγια?)

  • ·         Ότι ρωτούν συνέχεια για μια προ πολλών ετών υποχρέωση στο ΙΚΑ (η οποία έχει συζητηθεί στις γενικές συνελεύσεις της εκάστοτε χρονιάς και η οποία είναι σε ρύθμιση, με εξυπηρέτηση) μόνο και μόνο για να μιλούν για ΧΡΕΗ! «Η παρελθοντολογία» είναι αγαπημένη τους καθώς δεν έχουν και τίποτε άλλο να πουν!

  • ·         Ότι διασπείρουν ότι χρωστάμε στην ΑΣΠΕ ενώ γνωρίζουν καλά και όλοι πρέπει να μάθουν ότι δεν χρωστάμε αγορά πραγματικών ενσήμων, δεν χρωστάμε κάτι που δεν έχουμε παραλάβει. Κατά την ΑΣΠΕ χρωστάμε όσα θα ήθελε αυτή να αποδίδουμε βάσει της κατά κεφαλή χρέωσης μελών (και για όποιον δεν καταλαβαίνει ενώ η οργάνωση θεώρησε περίπου 3.500 κάρτες η ΑΣΠΕ ζητά χαράτσι για 8.600 κάρτες!!

  • ·         Ότι γνωρίζουν τι συμβαίνει στην ΑΣΠΕ πριν καν το μάθουμε εμείς. (Αυτοί τελικά με ποιόν είναι. Με την Αθήνα ή με την Πολυτεκνική Οικογένεια )

  • ·         Ότι επιδιώκουν την διαγραφή του Συλλόγου από την ΑΣΠΕ με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν άλλο σύλλογο (εν όψει πιθανής δεύτερης αποτυχίας τους στις εκλογές).

Για πολλοστή φορά θα πούμε ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται !!!

Όσο κι αν γαβγίζουν δεν μπορούν να μας δαγκώσουν.

Οι Πολύτεκνοι της Πάτρας και των Περιχώρων στις εκλογές της θα τους κατατάξουν και πάλι εκεί που ανήκουν.

Οι Έλληνες υποφέρουν, οι Πολύτεκνοι χτυπιούνται από ανάλγητες πολιτικές και κανένας δεν έχει την όρεξη τους.

Οι Πολύτεκνοι πρέπει να μείνουν και θα μείνουν ενωμένοι, πάρα τις φιλότιμες προσπάθειες των λίγων για το αντίθετο.

Πάτρα 12-02-2014

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ