Η Οργάνωση μας και το megaΚΤΕΟ συμφώνησαν σε δωρεάν τεχνικούς ελέγχους για τους Πολύτεκνους!

2013-03-02 00:28

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων, με γνώμονα τη συνεχιζόμενη προσπάθεια για ενίσχυση των Πολυτέκνων της περιοχής μας, και η επιχείρηση megaΚΤΕΟ που εδρεύει πριν από τη Βιομηχανική Περιοχή, πιστή στο πρόγραμμά της για στήριξη των επιβαρυμένων από την κρίση κοινωνικών ομάδων, συμφώνησαν σε μερικές πολύ σημαντικές παροχές για τους Πολύτεκνους.
Πιο συγκεκριμένα, κάθε πολύτεκνος, κάτοχος θεωρημένης κάρτας πολυτεκνίας, δικαιούται ένα Δωρεάν Έλεγχο ΚΤΕΟ και Κάρτα Καυσαερίων (στο όχημά των γονέων), εφόσον αυτός διενεργηθεί μέσα στα έτη 2013 και 2014.
Επιπλέον, το megaΚΤΕΟ θα ενισχύσει με τρόφιμα τη Πολυτεκνική Οργάνωση.  Η επιχείρηση έχει εδώ και καιρό ανακοινώσει πως διαθέτει το 100% του τζίρου της, άνω των βασικών εξόδων, για τα έτη 2013 και 2014, με σκοπό την αγορά τροφίμων και την ενίσχυση των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας. Η Πολυτεκνική Οργάνωση θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το ποσοστό που της αναλογεί ανά εξάμηνο, με βάση τις καταστάσεις προσκομιζόμενων οχημάτων.
Τέλος, καθιερώνοντας ένα σύστημα πόντων, όπου ένα Ι.Χ. όχημα ή δύο μοτοσυκλέτες μετράνε για ένα πόντο και κάθε φορτηγό ή λεωφορείο για δύο πόντους, το megaΚΤΕΟ θα επιδοτήσει την Πολυτεκνική Οργάνωση ως εξής:
α. 5.000 πόντοι = 5.000 €
β. 7.500 πόντοι = 12.000 €
γ. 10.000 πόντοι = 20.000 €
δ. 15.000 πόντοι = 45.000 €
Σε καιρούς που το κράτος αντί να ελαφρύνει το βάρος από τις πλάτες της πολύτεκνης οικογένειας, αντίθετα τους επιβαρύνει ακόμα περισσότερο, οι κινήσεις αλληλεγγύης είναι καλοδεχούμενες και αναγκαίες. 

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα των προσφορών