Από την Κυριακή 27-10-2013

2013-10-22 23:09

ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών & Περιχώρων διοργανώνει ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ χωρίς μεσάζοντες στις αποθήκες της Οργάνωσης « ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 25 περιοχή ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ». Το πρώτο ραντεβού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 και ώρες 7.30 π.μ μέχρι 14.30μ.μ. όπου οι πολύτεκνοι με την κάρτα τους θεωρημένη θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους.

Μια Λαϊκή Αγορά Πολυτέκνων με Πολύτεκνους παραγωγούς που διαθέτουν σε χαμηλή τιμή προϊόντα ,οπωροκηπευτικά και πολλά ακόμη προϊόντα.

Στόχος, η επίτευξη χαμηλότερης τιμής για τις πολύτεκνες οικογένειες αλλά και η ποιότητα των προϊόντων, η στήριξη νέων και μικρών παραγωγών, η τοπικότητα της παραγωγής, η δίκαιη τιμή τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον παραγωγό, η οικοδόμηση προσωπικών σχέσεων με τους παραγωγούς.

Το Δ.Σ της Οργάνωσης προσκαλεί τους πολύτεκνους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και μάλιστα θα θεσμοθετηθεί και κάθε Κυριακή να γίνεται η συνάντηση
παραγωγών και πολυτέκνων και να αποκλειστούν οι μεσάζοντες, συμβάλλοντας στην ανακούφιση τους ,στην καρδιά της οικονομικής κρίσης που κυρίως ζουν οι
πολύτεκνες οικογένειες!
Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Κατεβάστε από   εδώ   την αφίσα μας.