Αγωγές για την Ισόβια Σύνταξη της Πολύτεκνης Μητέρας

2013-06-02 13:30

Συνεδρίαση ΑΣΠΕ- Αγωγές για την Ισόβια Σύνταξη της Πολύτεκνης Μητέρας
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 01/06/2013 στην Αθήνα  η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ)  στο οποίο έχει εκλεγεί η Αναστασία Μανωλοπούλου από την Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που ταλανίζουν τις πολύτεκνες οικογένειες και αποφασίστηκαν δράσεις της ΑΣΠΕ  για την διεκδίκηση κεκτημένων που , δυστυχώς, χάθηκαν ελέω Τρόικας .
Ένα από αυτά απασχολεί χιλιάδες πολύτεκνες οικογένειες και αφορά την ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας που κόπηκε , κάτι που κρίνεται αντισυνταγματικό.
Αποφασίστηκε να υποστηρίξουν οι κατά τόπους Πολυτεκνικές Οργανώσεις τις πολύτεκνες που επιθυμούν να καταθέσουν αγωγή.
Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος ο οποίος  με το διοικητικό συμβούλιο της οργάνωσης  έχουν ήδη πάρει απόφαση να κινηθεί η οργάνωση σε αυτό το πλαίσιο ώστε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερο το κόστος των αγωγών.
Η  Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλία και ενημερώνει τα μέλη της ότι για τον μήνα Ιούνιο θα υπάρχει δικηγόρος Τετάρτη 17:00-20:00 και Σάββατο 10:00-14:00 στα γραφεία του συλλόγου για το σκοπό αυτό.