Έκοψε την πίτα η Πολυτεκνική Οργάνωση μας

2013-02-17 19:27

Στην αίθουσα του κέντρου Πευκάκια (Σέρμπος) πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων καθώς και η ετήσια Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης.

 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε φέτος στην Κάτω Αχαία προς τιμήν της Δυτικής Αχαίας από την οποία προέρχονται χιλιάδες μέλη της οργάνωσης. Την πίττα ευλόγησε μεγάλος αριθμός ιερέων με προεξάρχοντα της τελετής τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ Χρυσοστόμου , αρχιερατικό επίτροπο και πρωτοπρεβύτερο π. Απόστολο Δημητρόπουλο ο οποίος και μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη μας. Στην εκδήλωση απήθυναν χαιρετιμό τοπικοί άρχοντες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τέλος η κοπή της πίττας διανθίστηκε με χορευτκό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΟΙΒΩΤΑ”.

Με το πέρας του προγράμματος ξεκίνησε η Ετήσια Γενική Συνεύλευση ,της οποίας προήδρευσε ο κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που ταλανίζουν τις πολύτεκνες οικογένειες που βρίσκονται πλέον σε δινή θέση. Διατυπώθηκαν ερωτήματα , τέθηκαν ζητήματα και ζητήθηκαν διευκρινίσεις για δράσεις και αποφάσεις της οργάνωσης . Τα προεδρεία και τα μέλη τόσο του ΔΣ όσο και της Εξελεκτικής Επιτροπής έδωσαν απάντησεις και διευκρινήσεις και ο απολόγισμός και προυπολογισμός εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την Γενική Συνέλευση.

Η Πολυτεκνική Οργάνωση της οποίας τον Διοικητικό Συμβούλιο έχει νωπή εντολή καθώς εξελέγη τον περασμένο Μάρτιο , έχει ως μοναδικό της σκοπό να προασπίσει τα συμφέροντα των πολυτέκνων. Στα πλαίσια αυτού προγραμματίζει και τις ομαδικές αγωγές για την κατάργηση των επιδομάτων. Οι πολύτεκνοι που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της οργάνωσης . Στα άμεσα σχέδια της είναι να δημιουργήσει νέες δράσεις επ'οφελεία των μελών της ,όπως η δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου και Λαικής Αγοράς κάθε Κυριακή στις αποθήκες της Πολυτεκνικής Οργάνωσης όπου από παραγωγούς πολύτεκνους θα πωλούνται απ'ευθειας αγαθά σε πολύτεκνους. Οι συνάδελφοι πολύτεκνοι θα ενημερωθούν τοσο δια του τύπου όσο και με γραπτά μηνύματα για την έναρξη αυτής της δράσης. Θα συνεχιστεί επίσης και η διοργάνωση αιμοδοσίας δυο φορές τον χρόνο . Καθώς και η προικοδότηση νεαρών κοριτσιών πολύτεκνων οικογενειών , κατά τις βουλές του Δωρητή του Κληροδοτήματος Αναγνωστόπουλου.

Η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων ευχαριστεί όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καιν καλεί όλους τους Πολύτεκνους ενωμένους , μια γροθιά να παλέψουν προασπίζοντας τα δικαιώματα των Πολυτεκνων και ανακουφίζοντας στα πλαίσια του εφικτού όσους βάλονται από τις πολιτικές των τελευταιων ετών.