“Υποτροφίες ΤΣΙΤΣΑΡΑ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

2017-09-04 21:31

Η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΠΑΛΛΑΔΙΟ,  ΟΡΜΗ,  ΣΥΝΟΛΟ, ΑΤΟΜΟ, ΟΡΑΜΑ για την ουσιαστική προσφορά τους και την στήριξη στα παιδιά πολυτέκνων οικογενειών, μελών της οργάνωσης μας.

Οι Υποτροφίες ΤΣΙΤΣΑΡΑ που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά πέρσι επανελήφθησαν φέτος με τριπλάσια συμμετοχή αιτήσεων αλλά και τριπλάσια προσφορά υποτροφιών εκ μέρους των άνω φροντιστηρίων.

Από 91 παιδιά που κατέθεσαν αίτηση, τα 82 θα φοιτήσουν εντελώς δωρεάν στα άνω φροντιστήρια. (90%)

Για εμάς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση το να μπορούμε να συμβάλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο στην αξιοπρεπή διαβίωση όσο και στην μόρφωση των πολυτέκνων παιδιών.

Αποδεικνύεται δε για άλλη μια φορά ότι ο όπου το κράτος απουσιάζει οι κοινωνικοί φορείς ενωμένοι μπορούν να καταφέρουν πολλά.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με φροντιστήρια ξένων γλωσσών και ελπίζουμε να έχουμε προσφορές και από άλλα Κέντρα Εκπαίδευσης όπως Ωδεία,  IEK,  Ιδιωτικές Σχολές.

Τέλος ανακοινώνουμε ότι έχουμε προσφορά έξη (6) υποτροφιών για εκμάθηση γαλλικών από το Γαλλικό Ινστιτούτο της Πάτρας καθώς και από το κέντρο Γαλλικής Γλώσσας «Άιφελ» προς κάλυψη.