Εκδήλωση Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης ημερίδα με θέματα Ασφαλιστικό –Συνταξιοδοτικό και Συντάξεις χηρείας

2017-12-12 06:13

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο στα συνεχή κι αμέτρητα «χτυπήματα» των μνημονίων που εδώ και κοντά μία δεκαετία πριονίζουν τα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας ξεκινώντας από το πιο υγιές και συμπαγές κύτταρο της ,την Ελληνική Οικογένεια ,πολλώ δε μάλλον την Πολύτεκνη Οικογένεια.

Τα επόμενα «σχέδια»των μνημονιακών νόμων   φαίνεται να εμπεριέχουν μερικές ακόμα «τιμωρίες» για τους  πολύτεκνους της πολυπαθούς χώρας μας.

 

Σε αναμονή κινητοποιήσεων τόσο από την ΑΣΠΕ όσο και από τους συλλόγους μας μεμονωμένα

είμαστε « ανοιχτοί» και διατεθειμένοι να συμπορευτούμε με κάθε κοινωνική  ομάδα διεκδίκησης και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ανακοπής  της κατρακύλας στην οποία οι πολύτεκνοι οδηγούνται .

 

Συμμετέχουμε λοιπόν ήδη σε δυο εκδηλώσεις :

 

Στηρίζουμε τον Σύλλογο  Συζύγων Θανόντων Α.Ξ.Ι.Α

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7.00μ.μ στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέματα Ασφαλιστικό –Συνταξιοδοτικό και Συντάξεις χηρείας

 

Επισης Την Δευτέρα στις 18 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6.00μ.μ στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ»  ως συνδιοργανωτές στην ημερίδα «O κοινωνικός ρόλος των φορέων και οργανώσεων σε θέματα αλληλεγγύης σε περιόδους οικονομικής κρίσης» που οργανώνεται από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδας .

 

Δεν μπορούμε να αφήνουμε να αποφασίζουν για εμάς χωρις εμας εξαφανίζοντας μας.

 

Καλούνται τα μέλη μας να συμμετάσχουν και να στηρίξουν με την παρουσία τους τις άνω εκδηλωσεις και είμαστε «εδώ» σε κάθε εποικοδομητική πρόταση.

                                           Για το Δ.Σ

                                       Η  Πρόεδρος

                     Αναστασία  Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου