Eιδικές εκπτώσεις στα δίδακτρα του Ι.Ι.Ε.Κ.Euroteam σε πολύτεκνους

2016-10-20 22:07
Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε,
 
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος EUROTEAM κατέχει εξέχουσα θέση στο χώρο της ιδιωτικής Εκπαίδευσης, με δυναμική παρουσία στη πόλη της Πάτρας. Από το 2005, δραστηριοποιείται με δομές που ξεχωρίζουν σε Πάτρα, Αγρίνιο, Καλαμάτα και συνεργαζόμενες δομές σε Ιωάννινα, Κατερίνη, Πύργο, Αμαλιάδα και αποτελεί τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο στη Δυτική Ελλάδα.
 
Σήμερα προσαρμόζεται στις συνθήκες της νέας εποχής και καλύπτει το κενό της Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης στη Δυτική Ελλάδα, με τη δημιουργία του Ι.Ι.Ε.Κ. Euroteam, το οποίο λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας (Αγ. Ανδρέου &Παντανάσσης 4), σε ένα ανακαινισμένο, τριώροφο κτίριο, έκτασης 1.500 τ.μ. Με σύγχρονα εργαστήρια, με έμπειρους εκπαιδευτές και με 25 μοναδικές ειδικότητες αιχμής παρέχει όλα τα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι στο πλαίσιο της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου Εuroteam, παρέχεται ειδική έκπτωση στα δίδακτρα φοίτησης του Ι.Ι.Ε.Κ. Euroteam, σε πολύτεκνους ή και μέλη πολύτεκνων οικογενειών. Επίσης, δίνεται και η δυνατότητα στους αποφοίτους ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ, να εγγραφούν απευθείας στο τρίτο εξάμηνο σπουδών του ΙΙΕΚ Euroteam, σε συναφή ειδικότητα με αυτήν της ειδικότητας προέλευσης, κερδίζοντας έναν χρόνο σπουδών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Ι.Ι.Ε.Κ. Euroteam(Αγ. Ανδρέου &Παντανάσσης 4) ή και καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο στον αριθμό 2610450701.
 
Με τιμή
 
Με εκτίμηση,
 
Για το Ι.Ι.Ε.Κ. Euroteam
 
Χρήστος Μάνθος
 
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος