Χρήστου Μελπομένη

2014-05-15 10:33

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ


Η  ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ είναι πολύτεκνη εκπαιδευτικός με περισσότερα από 16 χρόνια επαγγελματική εκπαιδευτική εμπειρία και με ειδικότητα στην ειδική αγωγή.Είναι κάτοχος πανεπιστημιακών παιδαγωγικών πτυχίων του Πανεπιστημίου Πατρών, στον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη  συμβουλευτική, Τ,Τμήματος φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου   και κάτοχος μεταπτυχιακού προγράμματος  Master του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην εκπαίδευση καθώς και διετούς μετεκπαίδευσης στις επιστήμη της ειδικής αγωγής του τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών.Έχει διατελέσει επιστημονική συνεργάτης  στο 2ο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Πατρών ,επιστημονική συνεργάτις στην ΑΣ.ΠΑΙ.Τ.Ε ,εμψυχώτρια πρακτικών ασκήσεων φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, εισηγήτρια  στην εκπαίδευση αιρετών στελεχών για την αναπηρία Ε.Σ.Α.με Α.
Έχει κάνει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάσεις σε εκπαιδευτικά συνέδρια, και είναι μέλος  της Ελληνικής Εταιρείας Γλώσσας, της Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων και του τμήματος εκπαίδευσης Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. 

Aναπληρώτρια στο ΔΣ της ΠΕΝΕΠ (Πανελλήνια ένωση πολυτέκνων εκπαιδευτικών) 

Διαμένει μόνιμα στην Πάτρα, είναι παντρεμένη  και έχει τέσσερα παιδιά
Σε δήλωσή της για τους λόγους που κατεβαίνει με το συνδυασμό Δημαρά αναφέρει:
Σε αυτές τις εκλογές μας ενώνει η κοινή αγωνία για τον τόπο μας και το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο συνδυασμός  <Τώρα, για την Πάτρα!> είναι ένας δυναμικός συνδυασμός, στον οποίον έχουν ενταχθεί  ικανά στελέχη της τοπικής κοινωνίας.
Η συμμετοχή μου και η συμβολή μου με τις γνώσεις  μου και την αστείρευτη διάθεσή μου, προϋποθέτει τη δέσμευση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ώστε εμείς και τα παιδιά μας να τύχουμε καλύτερες μέρες.