Κώστας Γεωργιόπουλος

2011-04-30 00:02

Η Πάτρα, η Πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω με την οικογένειά μου και δραστηριοποιούμαι

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

O Κώστας Γεωργιόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Τη δεκαετία του 1970 άνοιξε το πρώτο δικό του κατάστημα ενώ την ίδια εποχή παντρεύτηκε την Αντωνία Κολοκυθά, με την οποία απέκτησαν τέσσερα παιδιά, την Κατερίνα, τον Τάκη, την Χρυσάνθη και την Ελπίδα.

Δουλεύοντας σκληρά κατόρθωσε να αναπτύξει την εμπορική του δραστηριότητα και να δημιουργήσει ένα δίκτυο έξι καταστημάτων στο χώρο του επίπλου.

Ζώντας τα προβλήματα των εμπόρων, ασχολήθηκε ενεργά με τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών τον οποίο υπηρέτησε ως εκλεγμένος Α' αντιπρόεδρος, την ΕΣΕΕ και το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Έχοντας παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια α    πό το 198 για κοινωνικά προβλήματα και θέματα που αφορούν την πνευματική πλευρά του ανθρώπου, το 2006, ο Κώστας Γεωργιόπουλος μαζί με φίλους του, ιδρύουν τη μη κερδοσκοπική εταιρία «Κέντρο Ανθρωπίνων Σχέσεων», η οποία διοργανώνει ομιλίες, σεμινάρια και εκδηλώσεις για διάφορα θέματα όπως ενημέρωση σε σχολεία για τα τροχαία ατυχήματα, θέματα υγείας και σχέσεων μέσα στην οικογένεια. Το 200 εκδίδει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Η ζωή είναι τέχνη» απευθυνόμενος στους νέους και την οικογένεια.

Το 2008, αμέσως μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αιγιάλεια, αναλαμβάνει πρωτοβουλία και παρέχει δωρεάν στρώματα σε όλους τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, δράση που τιμήθηκε με ιδιαίτερη βράβευση.

Το 2012 δημιούργησε το με τον αδελφό του, το σπίτι που κληρονόμησαν από τους γονείς τους, σε κέντρο κοινωνικής προσφοράς για τον πολίτη.

Τώρα αποφάσισε να ασχοληθεί με το νέο διευρυμένο Δήμο Πατρέων, πιστεύοντας ότι μπορεί να συμβάλλει ώστε να αλλάξουν πράγματα που μας πληγώνουν στην Πάτρα.

 Η επιλογή μου βρίσκεται στη δική σας κρίση και αξιολόγηση. Ζητώ την ψήφο σας!