Γεώργιος Παναγιωτόπουλος

2014-05-01 00:20

Υποψήφιος  εκλογικής περιφέρειας Μόρβης με την "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΥΜΑΙΩΝ" του Διονυσίου Γκοτσούλια . 

Πρόεδρος της  Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών & Περιχώρων 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι

Μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στα κοινά, αποφάσισα να μεταφέρω τη δράση μου και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στην απόφασή μου αυτή δύο ήταν οι καταλυτικοί παράγοντες:

Αγαπώ τον τόπο μου και οραματίζομαι να προσφέρω την γνώση μου και την εμπειρία μου για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου δίνοντας νέα προοπτική  και όραμα στην ευρύτερη κοινωνία
Στηρίζω την πρωτοβουλία του  επί κεφαλή του συνδυασμού <<ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΥΜΑΙΩΝ>> Διονυσίου Γκοτσούλια  , που , με το πάθος και την αγάπη του για την πόλη μας και τις γνώσεις του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και μου μετέδωσε τον ενθουσιασμό του για ένα νέο Δήμο-Πρότυπο.
Οι δημοτικές εκλογές παρέχουν στον τόπο μας την ευκαιρία για μια πραγματική αναγέννηση του και οι δημότες της Δυτικής Αχαΐας, αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και είναι στο χέρι όλων μας, αυτό να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γεννήθηκα στην περιοχή Φράγκα Αχαΐας στις 30-04-1960 όπου και είμαι μόνιμος κάτοικος έως και σήμερα. Είμαι παντρεμένος με την Χριστίνα Γλεντζή  και έχουμε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Εργάζομαι στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος από το 1985 και υπηρετώ στο κατάστημα της Κάτω Αχαΐας από το 1996 έως και σήμερα.

Είμαι πρόεδρος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων τα τελευταία οκτώ χρόνια και αγωνίζομαι με πάθος για τα κεκτημένα δικαιώματα της οικογένειας. Με το ίδιο πάθος θέλω να συνεισφέρω και στα κοινά.

Η ψήφος των συνδημοτών μου είναι τιμή για εμένα.

Το ψηφοδέλτιο, το οποίο συγκροτείται από τον Διονύσιο Γκοτσούλια, απαρτίζεται από νέους και αξιόλογους ανθρώπους, αλλά και πολίτες από όλο το κοινωνικό φάσμα. Απλούς λαϊκούς αγωνιστές από όλες τις κοινωνικές τάξεις και κομματικές αποχρώσεις.

Αυτό ήταν εξ αρχής για μένα ένα επιπλέον κίνητρο.

Γεώργιος Παναγιωτόπουλος